Over ons

Wie zijn wij?

Leadershipexperts Masterclasses en workshops worden gegeven door René Maijntz en Nadine Arndts

Onze missie:

Wij zetten leiders in hun kracht wat betreft kennis, vaardigheden en mindset die nodig zijn om niet alleen effectief te zijn, maar ook om anderen te inspireren en te begeleiden naar hun hoogste potentieel!

Onze visie:

Leiders dienen meetbare impact te realiseren, niet enkel in financiële resultaten, maar ook in sociale vooruitgang en welzijn van hun medewerkers waarbij positieve verandering centraal staat!

René Maijntz

Na meer dan 25 jaar internationale managementervaring opgedaan te hebben bij verschillende multinationals in binnen- en buitenland heb ik in 2000 R&M Quality Training&Advice opgestart.  De tijd was voor mij rijp om met de opgedane werkervaring als leidinggevende en manager aan de slag te gaan om anderen in hun kracht te zetten. Tijdens mijn loopbaan had ik vaak meegemaakt dat er binnen organisaties talentvolle en veelbelovende medewerkers weer vertrokken naar andere bedrijven. En vaak was dat omdat aan de betreffende medewerkers niet voldoende aandacht besteed werd door hun leidinggevenden. Ze werden niet genoeg uitgedaagd en/of gecoacht naar een hoger niveau, simpelweg omdat hun leidinggevenden hierin niet getraind of zelf gecoacht waren. Deze “kapitaalvernietiging” vond en vind ik nog steeds zonde. Met dit gegeven als drijfveer zijn de High Impact Leadership-programma’s van Leadershipexperts toegevoegd aan ons aanbod. Mede daardoor een behoorlijk groot aantal bedrijven en  organisaties kunnen en mogen  begeleiden in de Benelux, Engeland en Duitsland om hun medewerkers en leidinggevenden optimaal te laten functioneren. Met als gevolg : minder verloop en ziekteverzuim, hogere productiviteit, verbeterde omzetresultaten maar vooral teams die bestaan uit “Happy Workers” die elke dag met passie aan de slag gaan.

Nadine Arndts

Mijn carrière ben ik begonnen als klinisch fysiotherapeute in het Zuyderland Medisch Centrum onder het specialisme Neurologie. De unieke positie om mensen in een acute situatie te mogen begeleiden en de begin stappen te kunnen zetten naar een zo goed mogelijk herstel geeft mij veel voldoening. Een grote drijfveer is ontwikkeling, mensen in hun kracht zetten en persoonlijke groei. Om deze passie meer vorm te kunnen geven heb ik de NLP (neuro linguistisch programmeren) opleiding gevolgd. NLP heeft mij altijd geïntrigeerd vanwege zijn krachtige vermogen om menselijk gedrag en communicatie te begrijpen en te beïnvloeden. Ondertussen heb ik de Practitioner en de  Master opleiding afgerond en ben ik intensief met coaching aan de slag gegaan. Mijn kracht is om situaties te ontleden waarbij helderheid gecreëerd word in denkprocessen, belemmerende overtuigingen en/of gedrag. De bewustwording hiervan is de basis tot verandering.

Samen met het gevulde koffer aan kennis dat René bij zich draagt uit zijn loopbaan als leidinggevende in het bedrijfsleven en als ondernemer, weet ik inmiddels uit ervaring dat wij met onze persoonlijke kijk en expertises een gouden combinatie zijn bij het opleiden van echte inspirerende leiders die toekomstgericht leiderschap kunnen toepassen binnen hun organisaties.

Be the change you want to see in the world.”