Talenten Motivatie Analyse (TMA®)

Wij ondersteunen u ook bij werving en selectie!

shutterstock_61878940

Als gecertificeerde TMA® experts kunnen wij ondersteunen bij de selectieprocedure van goede kandidaten. Dit kan zowel voor nieuw aan te stellen medewerkers of bij een herverdeling van functies intern. Door middel van een uitgebreide Talentenanalyse met bijbehorende rapportages van de betreffende kandidaat zorgen wij voor een perfecte match tussen hem/haar, het gewenste functie-taakprofiel en uw organisatie.

TMA® geeft een duidelijk inzicht in de relatie tussen talenten en competenties.

Door middel van een online door deelnemer in te vullen TMA test van 321 vragen worden de drijfveren en talenten gemeten.

De TMA talentenanalyse brengt 22 drijfveren en 44 talenten in kaart zodat de intrinsieke motivatie, de aanleg voor competenties en het voorkeursgedrag objectief in beeld te hebben.

Deze geeft ook inzicht in de persoonlijke voorkeur rondom de ideale werkomgeving en management, effectief communicatiegedrag en de leer- en ontwikkelstijl.

De uitkomst van deze test en de rapportage hiervan wordt getoetst en geborgd middels een TMA expert-gesprek met de kandidaat.

Competentiemanagement maakt de verwachtingen helder en is bedoeld om te bepalen welk gedrag nodig is om een functie succesvol te vervullen in een organisatie. Geeft dus richting aan het gewenste gedrag om een organisatie succesvol te maken.

Talentmanagement is er juist op gericht mensen op hun talenten en voorkeursgedrag te laten werken zodat ze plezier in hun werk krijgen en erbij betrokken raken. Met andere woorden het laat mensen met passie werken en dat zorgt voor optimale resultaten.

Met de TMA®-methode worden talent- en competentiemanagement naadloos met elkaar geïntegreerd!

Zo bent u er steeds zeker van dat de juiste man of vrouw op de juiste plaats zit!

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om complete teams te matchen en voor een optimale teamsamenstelling te zorgen, zowel voor bestaande als voor nieuw te vormen teams zoals project-teams. Op basis van een team-TMA kan ons speciale TEAM-UP programma op maat worden samengesteld.

TeamUp v62

Wij informeren u graag over de mogelijkheden en de werkwijze tijdens een persoonlijk gesprek.

 

U wilt deze assessments in de toekomst zelf kunnen doen ?

shutterstock_79337236

U wilt niet meer afhankelijk zijn van externe organisaties voor assessment van nieuwe of bestaande medewerkers? Ook dan hebben wij een oplossing voor u!     Wij bieden de mogelijkheid om één of meerdere HR medewerkers op te leiden om gecertificeerd TMA®-expert te worden. Na het volgen van deze opleiding kunnen deze medewerkers zelfstandig expertgesprekken voeren, testen samenstellen en gebruik gaan maken van de vele mogelijkheden en rapportages die TMA® biedt.

 

Neem contact met ons op!

Adres: Morettistraat 60
             6291XL Vaals (Nederland)
             info@leadershipexperts.nl
             U kunt ons telefonisch bereiken via:
             +31 6 28676999

 

 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/leadershipexpert/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/leadershipexpert/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Recente reacties